[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dwu6yw-JAAo&hl=en&fs=1&]

Hello !

E normal sa nu scriu eu prima postare , cu toate ca am invatat majoritatea literelor. Dar pentru rapiditate, o sa-l las pe tati o perioada sa-mi fie dactilograful si compozitorul de blog.
Voi incerca sa postez si din urma, ca lumea sa fie la curent cu evolutia mea.
Sa nu va suparati daca va amintiti de chestii comune, pe care nu le veti regasi aici. Mai uitam si eu si tati., ca deh… ne luam cu joaca si crescutul. 🙂

O sa ne amintim si cu ajutorul lui mami ce cuvintem stalceam si inca mai stalcesc din cauza pelticului de pe limba :|) (las’ c-o sa cresc eu!). Deja am inceput sa-l rezolv pe RRR. E destul de bine combinat cu L ca sa il identifice cei atenti 🙂
O sa revin cu poze din urma. Stati pe-aproape.
Mama Lumi si Tata Paul, daca va amintiti chestii haioase si ne, dati un telefon sau un mesaj pe messenger. Si voi, ceilalti prieteni, la fel!
Au trecut 4 ani si cateva luni, dar nu este tarziu nici acum sa ma “virtualizez”. Nu stiu daca o fi sau nu bine. Discutia asta o voi avea mai tarziu cu tati, caruia i-a venit ideea intr-o perioada foarte ocupata din viata sa 🙂 Si totusi isi gaseste timp si pentru mine. De-aia il iubesc pe tati. Si mami la fel.