A fost un weekend plin cu tati si cu mami. Au reusit intr-un final sa vina amandoi sa stea cu mine de joi seara deoarece mama Lumi a trebuit sa mearga la Poe la Tecuci impreuna cu Nasu’.
Astfel am putut sa ma bucur de o minivacanta cu mami si cu tati.
Vineri seara party la McDonalds la ziua de nastere a Alexandrei Berechet. Party cu toti din gasca . Foarte misto, dar cam scurt, ca asta-i regula McDonalds. Am mai stat ceva vreme pe tobogan.

A doua zi plimbari cu mami si tati pe la Schiau. Role, zmeu, nenumarate inghetate, stropeala cu furtunul cu apa…

Apropo: mami merge tare bine pe noile role. Nesperat de bine. Si nici macar nu a cazut vreodata, chiar daca a avut curajul sa se dea pe panta de langa teatrul Davila.

Seara, plimbare prin oras cu escala pe toboganul din centru de la McDonalds.
A urmat duminica cu un nou drum la Schiau la tanti Mariana unde intamplator am asistat la o slujba religioasa langa o fantana. Nu stiu de ce . Tati stie mai multe. Mi-a spus doar ca preotul care tinea slujba era cel care m-a balacit pe mine in cazan la botezul meu 🙂
Am revenit in Pitesti si tati mi-a facut o noua surpriza. M-a dus in Strand si m-a dus direct la trenuletul cu care ne mai plimbasem si in urma cu un an. A fost tare frumos.

Din trenulet am sarit direct in barca si am facut o lunga plimbare pe lac. Am dat mancare la ratustele de pe lac, iar de acolo tati m-a dus pe malul raului sa-l vad in imensitatea sa.
Intre timp acasa a sosit mama Lumi cu Nasu’ , dar Nasu’ a trebuit sa plece grabnic deoarece mai avea de facut vreo 400 si ceva de km pana acasa.